Chris Fictoor Foundation | KLANK BEELD TAAL
22172
post-template-default,single,single-post,postid-22172,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

KLANK BEELD TAAL

KLANK BEELD TAAL

BUNDEL MET BEELD EN GEDICHTEN

Deze bundel is uitgegeven ter gelegenheid van drie jubilea in 2018: mijn 70e verjaardag, 50 jaar componist en 25 jaar geassocieerd karmeliet.

Een creatief geschenk, bedoeld voor een ieder die zich erin herkent. De meeropbrengst van de bundel is bestemd voor het Jeugdcultuurfonds, dat onder meer de aanschaf van muziekinstrumenten en muzieklessen mogelijk maakt voor kinderen in minder vermogende gezinnen.

De inhoud van deze bundel dank ik vooral aan mijn dagelijkse wandelingen en fietstochten aan het Hoornse Meer, vlak bij ons huis. De beelden, die ik per foto vastlegde, riepen taal op. Als componist hoorde ik woordklanken en zinnen gevat in metrum. Al luisterend, schrijvend en hardop lezend ervoer ik de muzikale kant van de gedichten die ontstonden. Zo ervoer ik interactie tussen kunstvormen en kreeg deze bundel de titel Klank.Beeld.Taal. Vanwege de jubileumgetallen bestaat de inhoud uit 120 (70+50) gedichten en 50 foto’s. Het eerste hoofdstuk heeft de bundeltitel als thema. Daarna volgt een indeling naar de vier jaargetijden. Bij vrijwel elke foto staan drie afzonderlijke gedichten, passend bij het fotobeeld.

120 gedichten en 50 kleurenfoto’s: Chris Fictoor

€ 15.- inclusief BTW
Vormgeving: Annemieke Fictoor
DTP: Helma Mulder


Interesse? Vul onderstaand formulier in.