Chris Fictoor Foundation | MUZIKAAL LEIDERSCHAP
59334
post-template-default,single,single-post,postid-59334,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

MUZIKAAL LEIDERSCHAP

MUZIKAAL LEIDERSCHAP

Muzikaal Leiderschap – Chris Fictoor Het boek ‘Muzikaal Leiderschap’ is zowel kennis- als werkboek. De doelgroep betreft leidinggevenden in de muziek en andere sectoren.
Muzikaal Leiderschap is geschreven door Chris Fictoor en Roy Voogd en verscheen in mei 2024.

Eén van de kernthema’s is het vinden van de balans tussen leiden en geleid worden, met dirigentschap, het LEAD-concept en artistiek leiderschap als voorbeeld. Waarbij niet alleen de vraag ‘wie’ leidt, maar ook ‘wat’ leidt een organisatie aan de orde is. Het boek is vooral ontstaan vanuit het werk van auteur Chris Fictoor als dirigent, componist en muziekpedagoog, leidinggevende en bestuurder, medeoprichter en artistiek leider van LEAD, gastdocent in het Senior Management Development Program Universiteit Nyenrode en docent aan Avicenna Academie voor Leiderschap.

Als het boek ‘Muzikaal leiderschap’ letterlijk 180 graden wordt omgedraaid, leest u aan de ‘keerzijde’ de bijdrage van Roy Voogd aan dit combiboek. FASE-profielmodel voor amateurkoor en -orkest – Roy Voogd Daar houdt deze auteur organisaties een spiegel voor. Leidinggevenden en hun organisaties worden in het FASE-model bevraagd op hun profielkenmerken. Zelfonderzoek naar drijfveren, waardes, doelstellingen, commerciële, menselijke, feitelijke en emotionele aspecten leiden tot een samenhangend geheel van organisatiekenmerken. Hoe organiseer je deze en hoe kun je er passend leiding aan gegeven? Zo levert dit boekdeel een praktische toepassing in de breedte en de diepte van hetgeen in het boekdeel muzikaal leiderschap aan de orde komt. Met gecombineerde opleiding op conservatorium en Nyenrode Business Universiteit beweegt Roy Voogd zich ondernemend in twee werelden. Met 22 jaar ervaring in zijn bedrijf voor marketing en communicatie en als dirigent, cultureel ondernemer en bestuurder in de kunstensector heeft hij zijn kennis en ervaring ingezet om met het FASE-profielmodel muziekverenigingen te ondersteunen om zich beter te kunnen profileren.

Muzikaal Leiderschap verscheen op 7-5-2024
Prijs € 39,50

BESTEL NU